ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Ο πολυσυζητημένος «Καλλικράτης» ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία επί της αρχής στη Βουλή και σύντομα ακολουθεί η κατ’ άρθρο συζήτησή του.

Η “Πρωτοβουλία Ανεξάρτητων Αυτοδιοικητικών Κινήσεων” διαμόρφωσε έγκαιρα και δημοκρατικά επεξεργασμένες θέσεις και προτάσεις και τις ψήφισε στην απόφαση της 6ης Πανελλαδικής Συνέλευσης (Γλυφάδα 12/3/10). Με αυτές τις θέσεις συμμετείχε στον δημόσιο διάλογο καταθέτοντας τις στο Συνέδριο της ΚΕΔΚΕ και στις ΤΕΔΚ και αναρτώντας τις στο παρόν ιστολόγιο αλλά και σ’ αυτά των Κινήσεων-μελών της.

Επιπλέον, ζητήθηκε επίμονα συνάντηση με τον υπουργό κ. Ραγκούση προκειμένου να αναπτύξουμε και προφορικά τις προτάσεις μας αλλά, με ευθύνη του υπουργού, αυτή η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε.

Τέλος, έχει προταθεί η σύγκληση της Συντονιστικής Επιτροπής της ΠΑΝΑΚ με σκοπό να γίνει μια συνολική αποτίμηση της σημερινής κατάστασης και να καθοριστούν τα επόμενα βήματα. Μέχρι τότε, τα όποια κείμενα δημοσιοποιούνται από το ιστολόγιό μας είναι ευπρόσδεκτα και, φυσικά, αποτελούν απόψεις των συγγραφέων τους.

Advertisement

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s