ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 7.2.2010 και ώρα 12.30 στην τελετή θεμελίωσης του μεγαλύτερου σχολικού συγκροτήματος της περιοχής μας, του 4ου ∆ημοτικού Σχολείου, του 4ου Νηπιαγωγείου και του Γυμναστηρίου – Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων Κερατέας.

Η θεμελίωση θα γίνει από την Υφυπουργό Παιδείας, ∆ια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων – Βουλευτή της περιφέρειάς μας κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου και το ∆ήμαρχο Κερατέας κ. Σταύρο Ιατρού.

Τον αγιασμό της θεμελίωσης θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. κ. Νικόλαος. Σας θέλουμε κοντά μας στη θεμελίωση αυτών των τριών πολύ σημαντικών έργων για το ∆ήμο μας.

Στις 10:30 θα προηγηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Ενημέρωση για τα σχολικά κτήρια του ∆ήμου μας τα έργα και τις προοπτικές όπως και για γενικότερα θέματα Παιδείας. Καλούμε τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τους φορείς της πόλης και όλους τους δημότες να παρευρεθούν.

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ


Advertisement

2 Σχόλια

 1. ΣΒΗΝΕΙ η ΔΟΛΙΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΣΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ για την ώρα τής υποτα-Γής:
  Earth Hour 2010 aims to reach 1,000 cities. 4,088 cities participated in Earth Hour 2009… ΟΧΙ για ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ-ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ, αλλά για να φορολογούνται οι λαοί μέχρις εξοντώσεως υπέρ των παράσιτων τραπεζιτών και των οικοφασιστών γενιτσάρων τους.
  Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστή συνεχή χρονιά και στα 2 ημισφαίρια: http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot
  -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall.
  ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-αποθέματα πότε, όταν (http://www.youtube.com/watch?v=ZlZY8r_3wlg) ΝΑΣΑ-CERN έχουν αναγγείλει μεγάλες ΠΑΓΩΝΙΕΣ και άλλοι μάλιστα έχουν ανακοινώσει ότι περιμένουν (http://www.youtube.com/watch?v=4WC27VxrksE) ΠΟΛΥΕΤΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ;;;

  • Ας εντείνουμε, λοιπόν, τον αγώνα μας κατά της κλιματικής αλλαγής.
   Τα δεδομένα είναι γνωστά και μαύρα. Οι έμπρακτες προσπάθειες των πολλών, όμως, είναι ασθενείς.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s