ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» αισθάνεται την ανάγκη να δημοσιοποιήσει τις παρακάτω καταστατικές θέσεις της.

Οι βουλευτικές εκλογές αποτελούν κορυφαία στιγμή του δημοκρατικού πολιτεύματος, καθώς ο πολίτης αποφασίζει κυριαρχικά για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Τα μέλη και τα στελέχη της «Πρωτοβουλίας», ως πολίτες, έχουν το αυτονόητο ατομικό και πολιτικό δικαίωμα να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία με όποιον τρόπο κρίνουν ότι αρμόζει στις πολιτικές τους πεποιθήσεις.

Η «Πρωτοβουλία», ως συλλογική ανεξάρτητη δημοτική κίνηση, παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή και αξιολογεί τις θέσεις των πολιτικών κομμάτων, ιδιαίτερα όσες αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση και την πόλη μας διεκδικώντας, παράλληλα, την απεμπλοκή της αυτοδιοίκησης από την κομματική χειραγώγηση.

Η «Πρωτοβουλία» δεν τάσσεται υπέρ ή κατά κάποιου πολιτικού κόμματος ή υποψηφίου/ας, διότι ιδρυτικός στόχος της είναι η συνεργασία όλων των πολιτών προκειμένου να δημιουργηθεί ένα πλειοψηφικό ρεύμα ικανό να αντιμετωπίσει τα μεγάλα και μικρά θέματα που σχετίζονται με τις αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης μας στον 21ο αιώνα.

Advertisement

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s