1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη

Πάτρα, 8/3/2008

Πρωτοβουλία Ανεξάρτητων Αυτοδιοικητικών Κινήσεων

1η Πανελλαδική Ιδρυτική Συνδιάσκεψη-Πάτρα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητές/οί  φίλες/οι

Έναν σχεδόν χρόνο μετά την 1η Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη (Μάιος 2007), οι 9 Κινήσεις που ξεκίνησαν το εγχείρημα της «Πρωτοβουλίας Ανεξάρτητων Αυτοδιοικητικών Κινήσεων» (Π.ΑN.Α.Κ.), μαζί με νέους φίλους που προστέθηκαν στην πορεία (σήμερα είναι πάνω από 40) σας προσκαλούν στην 1η Πανελλαδική Ιδρυτική Συνδιάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, το διήμερο 5 & 6 Απριλίου 2008 (Αίθουσα Εμπορικού Συλλόγου «Ερμής» – Πλατεία Γεωργίου).

Στη συνάντηση αυτή θα συμμετάσχουν το σύνολο των Ανεξάρτητων Κινήσεων, από όλη την Ελλάδα, που ασπάζονται τη φιλοσοφία και τις θέσεις της Π.ΑΝ.Α.Κ., όπως έχουν παρουσιαστεί στην Ιδρυτική Δήλωση της Θεσσαλονίκης.

Με τη συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων θα γίνει επεξεργασία και τελική έγκριση της πολιτικής, οργανωτικής και επικοινωνιακής φυσιογνωμίας της Π.ΑΝ.Α.Κ., όπως αποτυπώνεται στα 4 βασικά κείμενά μας: πολιτικές αρχές, θεσμικές προτάσεις, οργανωτική δομή, επικοινωνιακό πλαίσιο. Επίσης, οι επικεφαλής των Κινήσεων θα δώσουν συνέντευξη τύπου εφ’ όλης της ύλης, όπου και θα κατατεθεί η πολιτική πρόταση και ο σχεδιασμός των επόμενων πολιτικών δράσεων και παρεμβάσεων των Ανεξάρτητων Ενεργών Πολιτών στην Αυτοδιοίκηση για τη διέξοδο από την κρίση και το τέλμα στους τόπους που ζούμε.

Θα είναι χαρά μας να σας δούμε στην Πάτρα αλλά και να σας δώσουμε όποια άλλη πληροφορία χρειάζεστε για θέματα πολιτικού (Βαγγέλης Κοσμάτος 6944622240) ή οργανωτικού σχεδιασμού (Σοφία Φάκου 6976671327) της Συνδιάσκεψης.

Με πίστη και ελπίδα στη δύναμη των Πολιτών για αλλαγή  

Γιάννης Δημαράς

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Advertisement

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s